NAVATA.png

Carta de Serveis

Guia espais naturalsEls diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada un conjunt de sortides guiades al llarg de 23 diumenges distribuïts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides estava programada per al proper diumenge, 26 de març, al dolmen de la Gutina i al menhir de la Murtra i la promou el Paratge Natural d'Interès Nacional de l'Albera. En tots els casos, les places són limitades i es recomana trucar amb antelació, per reservar plaça, al telèfon de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen visites a indrets tan diversos com la descoberta de l'olivera al Parc Natural del Montgrí o d'una màquina ecològica a les illes Medes, una caminada per l'espai Natura Mig de Dos Rius fins al Cortalet, una passejada a peu per les Salines amb concurs d'Instagram, pels megàlits de les Gavarres, sortides amb burricleta pel Montgrí i el Cap de Creus i recorreguts pel Fluvià, Sant Genís Desprac i la serra de Tramonts.

Després del parèntesi de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 10 de setembre amb una sessió d'iniciació a l'observació de la fauna al Parc Natural del Cap de Creus. També es programa la descoberta del fons marí de les illes Medes i del Cap de Creus des de l'aigua i del marge esquerra del Fluvià, en aquest cas coincidint amb el Festival de les Aus. També s'han previst excursions del Cortalet a la Llauna de la Rogera, pel Parc del Manol, una pujada al Montclar i al Faig de la Pedra i una volta per l'Estela, a la zona de la Garrotxa d'Empordà. També hi ha prevists un curs d'iniciació a la fotografia amb motiu de la cuita tradicional de rajols i de la carbonera de Forallac i la celebració de la XXXIII edició de l'Alberada a Vilajuïga.

L'any passat es van programar un total de 22 sortides que van aplegar més de 650 participants, tot i que el mal temps va afectar-ne quatre d'elles.

17 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.