Catalan English French German Spanish
SANTMORI.png

Cartell taller reciclatgeA partir del 25 de març començaran els tallers de reutilització, restauració i reciclatge que promou l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, amb l'objectiu de sensibilitzar la població perquè doni una altra oportunitat als residus i aprengui a transformar tot allò que ja no s'utilitza en nous objectes. Es tracta d'un taller gratuït que consta de dues sessions, amb material inclòs, i que en una primera fase arriba a 15 municipis de l'Alt Empordà.

La iniciativa es realitza als municipis de la xarxa de deixalleries que ho han sol·licitat i vol sensibilitzar els veïns de la necessitat d'allargar la vida útil de molts objectes que en llencen i que es poden fer sevir sigui pel mateix ús pel qual van ser creats o bé donant-los un altre prestació. En el taller es donen a conèixer tècniques i es donen idees per reutilitzar, reciclar i restaurar aquests objectes.

Els municipis a on s'organitzen aquests tallers -i que es perllongaran fins al mes d'octubre- són Agullana, l'Armentera-Ventalló (tenen deixalleria conjunta), Borrassà, Capmany, Fortià, la Jonquera, Navata, Palau-saverdera, Pau, Peralada, Sant Miquel de Fluvià, Vilamalla, Vila-sacra i el Port de la Selva. Els tallers van dirigits als veïns del municipi on es realitza l'activitat. En el cas que algú de fora dels municipi estigués interessat quedaria en llista d'espera, prioritzant als habitants del poble on es realitza.

22 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn