caenfrdees
GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Fulletons promoció turísticaDe la mà del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava i de l’Agència Catalana de Turisme, i amb la col·laboració dels ajuntaments de Figueres, Llançà, Sant Pere Pescador i Maçanet de Cabrenys, Empordà Turisme ha participat aquest mes de març al Saló Mundial del Turisme de París i al Saló del Senderisme de Lió.

Aquesta presència, a dues de les fires més importants d’Europa en els seus àmbits, permeten consolidar la comarca com a destinació preferent dels francesos. La proximitat geogràfica i l'oferta enogastronòmica, cultural, de natura i de senderisme, són un l’atractiu principal cap un públic final molt interessat en descobrir o ampliar el coneixement que ja tenen del nostre territori.

Aquestes accions promocionals també han permès el contacte amb agències i touroperadors del país veí amb els quals s’han previst trobades per treballar l’oferta de l’Empordà amb els seus empresaris turístics. Empordà Turisme participarà pròximament, dins el seu Pla d’Accions del 2017, al Mercat del Ram del Vic i al Saló Expovacaciones que se celebrarà a Bilbao.

27 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn