ALBANYA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Visita Sant Pere de RodesAl llarg d'aquest mes de març s'han celebrat dues jornades per promoure el coneixement dels elements turístics del territori, adreçades expressament a tècnics del sector, tant en l'àmbit públic com en el privat. La primera d'aquestes jornades es va celebrar a Púbol i rodalies i la van organitzar conjuntament els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà. La segona es va fer al monestir de Sant Pere de Rodes promoguda per l'Agència Catalana de Patrimoni amb el suport de l'Associació Empordà Turisme.

La primera jornada va comptar amb la participació de 32 tècnics i va consistir en una visita als nuclis medievals de Púbol, la Pera, Pedrinyà i Rupià, a la comarca del Baix Empordà. També es va fer una visita guiada al castell que la Fundació Gala-Dalí té a Púbol, atès que el triangle dalinià és un dels recursos que més demanda té -també hi ha prevista una visita a la casa de Portlligat-, després d'una enquesta realitzada entre les oficines de turisme de les dues comarques.

La visita a Sant Pere de Rodes va comptar amb la participació de 45 tècnics i va incloure una visita guiada a Santa Creu de Rodes i al mateix monestir. També es va presentar la iniciativa que porta per títol “De la vinya al monestir” que es realitza periòdicament i que inclou un tast de vins maridats.

30 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.