DARNIUS.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Periodistes davant la Torre Galatea de FigueresUn grup de sis membres de l'Associació de la Premsa Estrangera, amb seu a París, han participat del PressTrip (visita per periodistes) a l'Alt Empordà organitzat per RENFE-SNCF i Empordà Turisme, amb la col·laboració de diversos establiments associats.


Els professionals, corresponsals de mitjans públics i privats d'Israel, Mèxic, Iran, Polònia i Madagascar, han arribat a Figueres-Vilafant amb el TGV de París en la que és la primera de tot un seguit de propostes coordinades per RENFE-SNCF i Empordà Turisme, amb el suport del Consell Comarcal, amb la intenció d'apropar als periodistes i bloggers especialitzats en temes turístics que viuen a França perquè coneguin la nostra comarca i la promocionin a través dels seus mitjans.

Aquesta activitat s'engloba dins d'una estratègia comuna d'Empordà Turisme i RENFE-SNCF que vol dinamitzar l'estació Internacional de l'AVE-TGV de Figueres-Vilafant per tal d'augmentar el seu número d'usuaris provinents del país veí. Des de l'organització ja s'està treballant en pròximes visites a la costa empordanesa, la plana i l'interior.


En aquesta ocasió, els participants només han pogut quedar-se un dia i mig a l’Empordà, temps suficient per visitar el Museu Dalí, el Museu del Joguet, el Celler Oliveda, el monestir de Sant Pere de Rodes, la basílica i la cúria de Castelló d'Empúries, els canals d'Empuriabrava amb les instal·lacions del Túnel del Vent, i també han pogut gaudir tant de la gastronomia com de l'hostaleria de la zona.

7 d'abril de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.