PALAUDE.png

Carta de Serveis

Tast comentat de vins al Consell ComarcalEn vigílies de Sant Jordi, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar un Maridatge Literari a la seu de la institució. Aquesta activitat cultural va combinar la lectura de textos de l’escriptor jonquerenc Carles Bosch de la Trinxeria amb un tast de vins.

El Maridatge Literari, que va substituir la Marató que s’organitzava habitualment per les mateixes dades, va incloure sessions de lectura de textos de forma ininterrompuda de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores. Al migdia es va fer un tast de vi amb comentaris de l’enòleg figuerenc Eduard Puig Vayreda.

El Maridatge Literari va comptar amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Departament de Cultura i la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà.

Durant les hores de lectura es van llegir fragments dels llibres “Montalba”, “Pla i muntanya”, “L’hereu Noradell”, “Lena”, “L’hereu Subirà” i “Records d’un excursionista”, tots ells de Carles Bosch de la Trinxeria.

25 d'abril de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.