BASCARA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Joves en pràctiquesEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a través dels programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha contractat al llarg dels darrers mesos un total de set joves tècnics de grau mig amb l'objectiu de realitzar les seves pràctiques professionals en aquesta administració. Tots ells han disposat d'una pla de pràctiques molt concret i han estat tutoritzats per diversos tècnics de la institució comarcal.

En concret s'ha incorporat un tècnic de grau mig per a les següents àrees i responsabilitats:

- Tasques de catalogació dels expedients, millorar la conservació i preparar-los per a la seva futura digitalització a l'arxiu del Consell Comarcal.

- Informador-dinamitzador juvenil per tal de fer l'aprenentatge de la dinamització d'un Espai Jove, a l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres.

- Digitalització de materials diversos a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (col·lecció de premsa històrica i llibres d'actes dels ajuntaments). En aquest cas s'han contractat dues persones.

- Suport administratiu a l'Oficina d'Informació al Consumidor.

- Suport tècnic a l'Àrea de Turisme per a la valorització dels recursos turístics del territori.

- Implantació de nous compostadors i seguiment dels compostadors existents, a l'àrea de Media Ambient.

8 de maig de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.