BASCARA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Exposició grup Diversit-ArtLa sala d’exposicions del Consell Comarcal acull fins al 28 de maig una mostra d'obres del grup Diversit-Art que porta per títol “Homo”. L'exposició es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores. A la mostra col·lectiva hi ha pintura, fotografia i escultura dels artistes Arc'º Pujol, Dolors Caballero, Joan Olmo i Joan Vilarrasa.

En aquesta exposició es presenten alguns aspectes, formes o visions de l'ésser humà. Els artistes, cadascú amb la seva tècnica, han capturat petits trets humans com el sentiment, la lluita, la calma-reflexió, l'esforç i el neguit per descobrir, entre altres. No s'han posat títols a les obres per no influir en la visió de l'espectador, segons assenyalen els autors.

Diversit-Art és un col·lectiu d'artistes creat l'any 2015 amb ganes de mostrar i compartir les seves obres, ja sigui amb música, poesia, pintura, escultura, fotografia i dansa, entre altres. Es tracta d'un grup obert als artistes de diferents disciplines que volen mostrar el seu art i talent en exposicions col·lectives o individuals. En aquests dos anys ja porten realitzades exposicions a diferents poblacions de la Catalunya Nord i de les comarques de l'Alt i el Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l'Estany i la Selva.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.