CABANES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Plànol senderisme Alt EmpordàEl Consell Comarcal i l'entitat Itinerànnia, que coordina la xarxa de senders del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà, acaben d'editar el Mapa del Senderisme de l'Alt Empordà, una eina pràctica i molt demanada pels senderistes que visita la zona. A l'interior del mapa també es pot trobar informació dels municipis o entitats que tenen rutes de senderisme i sobre la senyalització general d'Itinerànnia.

La publicació inclou desenes de propostes d'itineraris ja que incorpora la xarxa de senders d'Itinerànnia amb 14 propostes concretes de l'Alt Empordà, els 12 camins de ronda, els GR, el Camí de Sant Jaume, Pirinexus, el Camí Natural de la Muga i la Ruta dels Estanys dels Aiguamolls de l'Empordà, entre altres.

L'Alt Empordà és un territori que permet, en un sol dia, anar de la muntanya, el bosc i les pastures fins al mar, les platges i els camins de ronda. Aquesta característica el converteix en un lloc excepcional per a la pràctica del senderisme mentre es gaudeix d'un important patrimoni històric i natural. El senderisme és, actualment, una de les opcions innovador per portar turisme a la comarca, molt especialment fora de la temporada d'estiu.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.