CAPMANY.png

Carta de Serveis

Actes municipals VilajuïgaL'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà ha acabat amb les tasques de digitalització, preparació i indexació de documentació oficial procedent de l'Ajuntament de Vilajuïga. En total, han estat digitalitzades 4.746 pàgines que inclouen, bàsicament, les actes del Ple d’aquest municipi, que comprenen els anys 1885 fins al 1978, així com altra documentació amb interès bàsicament genealògic com són els padrons d’habitants i cèdules de veïnatge, des del 1864, i les matrícules industrials, del 1930 endavant.

Segons l'arxivera comarcal, Erika Serna, “les dades recollides són una font d'informació essencial en relació a la vida política, econòmica i social dels municipis. Aquests documents recullen la data i l’hora en què comença la sessió dels plens d’ajuntament, la relació de matèries debatudes, la relació d'assistents, la indicació de les persones que hi han intervingut, les incidències esdevingudes, els vots emesos i els acords adoptats”.

Afegeix que “la seva digitalització facilita la consulta de la informació que contenen sense posar en perill la fragilitat dels documents més antics. I en els casos en què es pot fer un reconeixement informàtic de caràcters permet cercar la informació de manera més ràpida i eficient. Poden descarregar-se a l’adreça d'Arxius en Línia”.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.