CABANES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Ruta cicloturistaEl Consell Comarcal i l'Associació Empordà Turisme acaben d'editar el mapa de cicloturisme, “L'Alt Empordà en bicicleta”, una eina pràctica i molt demanada pels usuaris de la bicicleta com a pràctica esportiva o com a activitat de lleure. El fulletó està editat en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) i recull desenes de propostes d'itineraris a partir de les principals rutes ciclistes que hi ha establertes a la comarca.

En concret, la publicació inclou l'eix Cicloturístic Figueres-Roses, la ruta de l'Escala-Empúries al Fluvià, la ruta cicloturística del Fluvià, la ruta de Peralada-Serra de l'Altrera, la ruta dels Aspres d'Empordà, l'itinerari megalític de Capmany, el Camí Natural de la Muga, una selecció de rutes de BTT a Llançà, una selecció de rutes pel terme municipal de Sant Pere Pescador, dos rutes pel Parc Natural del Cap de Creus des del Port de la Selva i des de Roses, una selecció de rutes del Centre BTT Salines-Bassegoda i la ruta dels Estanys de Castelló d'Empúries. 

En total, el mapa inclou 23 rutes de diferents complexitats, és a dir des de passejos familiars per la plana fins a rutes BTT de gran dificultat per les zones abruptes, així com diverses propostes en distàncies que van de 6Km la més curta a quasi 48Km la més llarga. Sobre el mapa també hi ha marcat els GR, el Camí de Sant Jaume i la xarxa cicloturística transfronterera Pirinexus al seu pas per l'Alt Empordà.

Aquest és l'enllaç per descarregar el mapa:

http://www.empordaturisme.com/gp/lalt-emporda-en-bicicleta-mapa-de-cicloturisme/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.