ELPORT.png

Carta de Serveis

Lliurament premiL'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha desenvolupat, un any més, el projecte d'Agents Joves de Salut. Es tracta d'un curs per a joves que vulguin formar-se en l'àmbit de la salut, i adquirir els coneixements bàsics en hàbits saludables, sexualitat, conducta, i productes tòxics, per tal que ho puguin difondre a altres companys a través d'accions i campanyes futures. El curs finalitza amb la realització d’una campanya audiovisual i una estada a una casa de colònies.

Aquest any la campanya audiovisual ha estat un curt, que ha resultat finalista en el 3r concurs Kabua 2017 "Joves per canviar el món!". El principal objectiu del concurs ha estat que els joves d'entre 12 i 18 anys realitzin un vídeo original de denúncia i sensibilització, tractant els temes de aturar la violència masclista, gestionar la identitat a les xarxes socials, fer un ús adequat dels dispositius mòbils i combatre el bullying i ciberbullying.

El curtmetratge tracta sobre la sensibilització a l'hora de gestionar la identitat i imatge dels joves a les xarxes socials, fomentar l'esperit crític i la conscienciació a l'hora de prendre decisions i tot això sense cedir a la pressió grupal i decidint lliurement i onscientment amb tot allò que els adolescents decideixin fer.

El curt es pot consultar al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=gkOtjScudvs

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.