CABANES.png

Carta de Serveis

Acte inaugural espai chill outDivendres al migdia es va celebrar al Casal Cívic de Figueres (antic Casal de la Gent Gran) l'acte oficial de presentació i obertura de l'espai chil out. Una iniciativa que ha implicat la Brigada Jove 2017 de l'Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, el Consell Comarcal, l'Ajuntament de Figueres i el propi Casal Cívic.

L'acte va comptar amb la presència del conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, entre altres representants institucionals.

Aquest any, l'Oficina Jove ha iniciat amb uns quants joves un projecte pioner a l'Alt Empordà anomenat Brigada Jove. Ha consistit en un servei de voluntariat, on els joves participants (de 16-18 anys) s'han compromès a realitzar tasques a nivell municipal, durant l'estiu, pel bé de la comunitat.

En concret, es fa l'aprenentatge d'un ofici i al mateix temps es treballen valors com l'esforç i la solidaritat. Enguany, per a poder materialitzar el projecte, es va arribar fet un acord amb el Casal Cívic Figueres-l'Empordà mitjançant el qual s'ha recuperat aquest solar, propietat de l'Ajuntament de Figueres (situat per la banda del carrer Empordà), per a crear-hi un espai chill out que a la pràctica representarà un lloc d'esbarjo i d’interrelació entre persones joves i grans.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.