caenfrdees
BASCARA.png

Carta de Serveis

Cartell trobada casals 2017Novament, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal s’organitza la trobada des casals de la comarca, en el que s’ha considerat des de fa anys la festa de l’estiu dins del món del lleure a l'Alt Empordà. La trobada se celebrarà el proper divendres, 25 d'agost, a partir de les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Figueres.

Enguany s’arriba a la 18a trobada amb un programa que començarà amb una cercavila d’ambientació funky que recorrerà alguns carrers del centre de Figueres. Tot seguit, començarà la festa amb l’actuació del grup "Orelles de Xocolata". Dins d’aquesta actuació es trobarà la cançó dels casals, un concurs que s’ha creat des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà. Els nens i nenes participants, que ja l'hauran conegut prèviament, la cantaran i ballaran a ritme del més pur estil de la música dels 80-90's.

A la trobada hi assistiran al voltant d'uns 1.200 infants i monitors de diferents casals de la comarca (Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Castelló d'Empúries, l'Armentera, l'Escala, la Jonquera, Espolla, Figueres, Fortià, Navata, Peralada, el Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vila-sacra, Vilabertran, Vilafant, Vilamacolum i Vilamalla).

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn