NAVATA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Logo Premi Inclusió SocialEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha acordat atorgar el Premi Inclusió Social 2017 al projecte "Teatre a l'abast" del Centre de lleure El Dofí en col·laboració amb l'associació de teatre juvenil A Mossegades. Aquesta iniciativa pretén formar un grup teatral juvenil inclusiu integrat per joves amb diversitat funcional del Dofí i de l'associació A mossegades, que promogui l'accés al lleure, la cultura i l'educació no formal de persones amb diversitat funcional a través de la creació i producció d'un espectacle teatral.

El projecte, adreçat a joves participants del Dofí i A mossegades, desenvoluparà un projecte d'intervenció social i educativa en a través dels l'educació no formal, atenent a les necessitats específiques dels i les joves de les dues entitats: adolescents i joves amb i sense diversitat funcional. "Teatre a l'abast" també té com a objectiu estimular la creació d'oferta cultural i de lleure inclusiu a la comarca.

El premi Inclusió Social 2017 dotat amb 6.000 euros permetrà que aquest curs escolar vint joves de les dues entitats participin en el desenvolupament del projecte. El Concurs de Projectes d'Inclusió Social té com a objectiu fer emergir iniciatives innovadores en l’àmbit de la inclusió i la cohesió social i finançar projectes en el territori. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Pla d’Inclusió i Cohesió Social de l’Alt Empordà, té com a finalitat millorar les condicions de vida de la població de la comarca i reforçar la cohesió social. L'edició d'enguany, que ha estat la cinquena, ha comptat amb la participació de 10 projectes.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.