MOLLET.png

Carta de Serveis

Aquests ajuts estan adreçats a microempreses i PIMES de 75 municipis rurals de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès, i permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut d'inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis. Les empreses que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al proper 30 de novembre de 2017, data en què finalitza el termini per a presentar sol·licituds d’ajut.

A l’Alt Empordà els municipis en territori Leader són els 39 següents: Agullana, Albanyà, Bàscara, Biure, Boadella i les Escaules, Borrassà, Cabanelles, Cantallops, Capmany, Cistella, Darnius, Espolla, Garrigàs, Garriguella, Lladó, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Mollet de Peralada, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Palau-saverdera, Pau, Pontós, Rabós, Riumors, Sant Climent Sescebes, Sant Llorenç de la Muga, Sant Miquel de Fluvià, Siurana, Terrades, Torroella de Fluvià, La Vajol, Ventalló, Vilajuïga, Vilamacolum, Vilamaniscle, Vilanant i Vilaür.

ADRINOC, l’entitat encarregada de gestionar aquests ajuts al nostre territori, que en la convocatòria d’enguany compta amb un pressupost aproximat de 670.000€, convida a les empreses que estiguin interessades a rebre informació més detallada que es posin en contacte amb l'equip tècnic de l'entitat, que a l’Alt Empordà es troba a la seu del Consell Comarcal a Figueres (Tel.: 972503088 (ext. 191) i correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Fent balanç de l’última convocatòria d’ajuts, que comptava amb el mateix pressupost que enguany, a l’Alt Empordà es van rebre un total de 12 sol·licituds, de les quals finalment 8 d’elles obtindran ajut Leader. Aquests 8 projectes suposaran una inversió privada aproximada d’1 milió d’euros i un ajut aproximat de 325.000€. I pel que fa a llocs de treball això suposarà la creació de 5 nous llocs de treball.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.