CISTELLA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

visites1La setmana passada una quinzena d'alumnes de 1er. de batxillerat de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, acompanyats per dues professores, van visitar l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà (ACAE). El passat mes de novembre també s’hi van desplaçar fins a tres grups d'alumnes de l'Institut Olivar Gran i per a les setmanes vinents hi ha programades noves visites d'altres grups d'estudiants, bàsicament dels instituts figuerencs.

Aquesta activitat és molt habitual al llarg del curs escolar. La directora d’aquesta equipament cultural, Erika Serna, explica que “l’objectiu de la visita és aprendre com funciona un arxiu, com s’hi organitza la documentació i quin tipus de documents hi existeixen i com es conserven. Els alumnes, que han d'elaborar el treball de recerca, poden veure i tocar documents públics i privats de tot tipus, així com poder fer-ne consultes”.

Afegeix que “el seu interès rau en conèixer, en general, les instal·lacions i els serveis que els podem oferir cara al treball de recerca que han de desenvolupar sobre una matèria concreta o interdisciplinària sota l'orientació d'un tutor. Aquest treball és fonamental perquè els alumnes adquireixin una aproximació a la investigació i l'establiment d’una metodologia de treball i aprofundiment en la matèria d'estudi, així com unes conclusions finals”.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.