caenfrdees
ORDIS.png

Carta de Serveis

Cartell Jornada ocupacióVist l'èxit de participació de la I Jornada Comarcal d'Ocupació per a majors de 45 anys celebrada l’any passat a Castelló d'Empúries, on més de 280 assistents van optar a 23 llocs vacants en el marc de les línies d'actuació del Pla Estratègic en l'Àmbit del Desenvolupament Econòmic Local i l'Ocupació a l'Alt Empordà, el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Roses, Figueres, Castelló d'Empúries i Vilafant organitzen una nova edició a Roses.

La jornada té per objectiu sensibilitzar a la societat en general, i en particular a les empreses, per tal d'afavorir la contractació de persones majors de 45 anys. A més, la jornada s'inclou dins la campanya "Grans Actius", que pretén fomentar, per una banda, el valor de l'experiència en el mercat de treball i, per altra, dinamitzar i agilitzar el contacte entre les empreses i possibles candidats per cobrir llocs de treball.

La jornada es farà el proper divendres 23 de març al Teatre de Roses. A les 8h es donarà el tret de sortida amb les inscripcions a la jornada, que són imprescindibles perquè les persones en situació d'atur participin en l'espai d'entrevistes amb les empreses participants. És important que els candidats portin CV actualitzat per lliurar a les empreses en el moment de l'entrevista. Tot seguit tindrà lloc la benvinguda a l'acte (9h) que anirà seguida de la ponència "Les claus de l'èxit en la recerca de feina" a càrrec del comunicador Enric Bastardas.

Entre les 11 i les 15h s'habilitarà l'Espai Entrevistes per aquelles persones que prèviament s'han inscrit, per realitzar les entrevistes amb les empreses per optar a les vacants laborals ofertes. Paral·lelament, se celebraran tallers sota el lema "Trobar feina és possible", a més a més d'estands informatius de diferents entitats de formació durant tota la jornada.

Activitats de la jornada:

8.00h: Inscripcions a la Jornada. Imprescindible per participar en l'Espai Entrevistes.9.00h: Benvinguda 9.30h: Ponència "Les claus de l'èxit en la recerca de feina" a càrrec d'Enric Bastardas. 11-15h: A l'Espai Entrevistes, contacte entre empreses i persones majors de 45 anys en situació d'atur (imprescindible portar CV). 11-13h: Tallers: Trobar feina és possible. El resum professional en 30 segons. Una eina per a una entrevista d'èxit. Hi haurà estands informatius durant tota la jornada.

19 de març de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn