AVINYONET.png

Carta de Serveis

Cartell Jornada ocupacióVist l'èxit de participació de la I Jornada Comarcal d'Ocupació per a majors de 45 anys celebrada l’any passat a Castelló d'Empúries, on més de 280 assistents van optar a 23 llocs vacants en el marc de les línies d'actuació del Pla Estratègic en l'Àmbit del Desenvolupament Econòmic Local i l'Ocupació a l'Alt Empordà, el Servei d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Roses, Figueres, Castelló d'Empúries i Vilafant organitzen una nova edició a Roses.

La jornada té per objectiu sensibilitzar a la societat en general, i en particular a les empreses, per tal d'afavorir la contractació de persones majors de 45 anys. A més, la jornada s'inclou dins la campanya "Grans Actius", que pretén fomentar, per una banda, el valor de l'experiència en el mercat de treball i, per altra, dinamitzar i agilitzar el contacte entre les empreses i possibles candidats per cobrir llocs de treball.

La jornada es farà el proper divendres 23 de març al Teatre de Roses. A les 8h es donarà el tret de sortida amb les inscripcions a la jornada, que són imprescindibles perquè les persones en situació d'atur participin en l'espai d'entrevistes amb les empreses participants. És important que els candidats portin CV actualitzat per lliurar a les empreses en el moment de l'entrevista. Tot seguit tindrà lloc la benvinguda a l'acte (9h) que anirà seguida de la ponència "Les claus de l'èxit en la recerca de feina" a càrrec del comunicador Enric Bastardas.

Entre les 11 i les 15h s'habilitarà l'Espai Entrevistes per aquelles persones que prèviament s'han inscrit, per realitzar les entrevistes amb les empreses per optar a les vacants laborals ofertes. Paral·lelament, se celebraran tallers sota el lema "Trobar feina és possible", a més a més d'estands informatius de diferents entitats de formació durant tota la jornada.

Activitats de la jornada:

8.00h: Inscripcions a la Jornada. Imprescindible per participar en l'Espai Entrevistes.9.00h: Benvinguda 9.30h: Ponència "Les claus de l'èxit en la recerca de feina" a càrrec d'Enric Bastardas. 11-15h: A l'Espai Entrevistes, contacte entre empreses i persones majors de 45 anys en situació d'atur (imprescindible portar CV). 11-13h: Tallers: Trobar feina és possible. El resum professional en 30 segons. Una eina per a una entrevista d'èxit. Hi haurà estands informatius durant tota la jornada.

19 de març de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.