caenfrdees
ORDIS.png

Carta de Serveis

Activitats Setmana SantaEl Consell Comarcal i l'associació Empordà Turisme han elaborat una guia digital amb les activitats de Setmana Santa que s'organitzen a una dotzena de municipis de l'Alt Empordà. N'aplega més d’una vintena, entre representacions de la Passió, mercats i fires, entre altres. Tot plegat distribuït en dues pàgines perquè a través d'elles es puguin conèixer els principals actes d'aquestes festes de forma molt visual. La guia es pot consultar a través de la pàgina web de l'Associació Empordà Turisme i per les xarxes socials.

Aquest document complementa el catàleg digital "Sabeu què fem aquesta primavera 2018?" que inclou les activitats que es programen als museus, conjunts monumentals, centres d'interpretació i oficines de turisme de la comarca perquè a través d'elles es pugui descobrir el patrimoni cultural i natural de l'Alt Empordà.

En total hi ha una trentena referències, entre espais culturals i oficines de turisme, en les quals es detallen els dies d'obertura i les hores de visita i es complementa amb una petita ressenya de l'oferta cultural que s'hi pot veure i altres dades d'interès, així com les pàgines web i els correus electrònics per tal de poder ampliar informació i fer les consultes pertinents. També s'inclouen les referències a les exposicions temporals que es poden veure als diferents museus de la comarca i les visites guiades que s'han programat als espais naturals. En total, es recullen prop d’un centenar d’activitats previstes per als propers mesos arreu de la comarca.

Podeu accedir a la guia digital de les activitats de Setmana Santa i la guia de primavera a través d’aquest enllaços:

https://www.empordaturisme.com/ag/setmana-santa-a-lalt-emporda-2018/

https://www.empordaturisme.com/ag/sabeu-que-fem-aquesta-primavera-2018-museus-i-centres-dinterpretacio-de-lalt-emporda/

22 de març de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn