GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Classes alfabetitzacióEl Servei d’Acollida del Consell Comarcal de l’Alt Empordà està realitzant un Curs d’alfabetització en català al municipi i preveu una formació d’acollida per al més de setembre. El curs d’alfabetització, que té una durada de 90 hores i compta amb un participació de 20 persones, es va iniciar el passat 16 d’abril i finalitzarà el 22 de juny.

D’altre banda, per al proper mes de setembre el Servei d’Acollida ha previst la realització d’una Formació d’Acollida al mateix municipi. Aquest curs, adreçat a homes i dones d’origen migrant, correspon al mòdul C de coneixement de l’entorn, que és un dels tres mòduls formatius requerits per a l’obtenció del certificat d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya.

La formació, que té un durada de 15 hores lectives, té com a principal objectiu oferir una presentació general del municipi, dels serveis (salut, habitatge, educació, treball, serveis socials, assessorament jurídic) valors i principis de convivència i civisme, i els drets i deures que tota persona nouvinguda ha de conèixer.

27 d'abril de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.