caenfrdees
ELFAR.png

Carta de Serveis

Estand fira gastromòmica CalongeEl cap de setmana 6 i 7 d’octubre, els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han participat des de la marca de garantia Productes de l’Empordà a la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà al Palau Firal de Sant Antoni.

L’objectiu principal de la fira ha estat donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori. Un total de 30 empreses han ofert una mostra dels seus productes a la Fira Gastronòmica, entre els quals s’ha pogut trobar productors de fesol de l’ull ros, oli, arròs de Pals, gamba de Palamós, restaurants i cellers, entre d’altres. I també, s’han pogut fer tastets de diferents productes.

D’altra banda, també hi ha hagut una àmplia programació amb una vintena d’activitats entre les quals han destacat xerrades, show cooking, tallers gastronòmics per a grans i petits, conta contes, etc. La fira estava adreçada tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final.

La marca de garantia Productes de l’Empordà ha participat a la fira amb un estand per oferir al visitant informació dels productes i productors de la marca de garantia Productes de l’Empordà, on també els més petits de la casa es podien entretenir pintant i resolent passatemps sobre la marca de garantia.

El dissabte a la tarda, també es va organitzar per als més petits un contacontes dels productes de la marca de garantia. La marca de garantia Productes de l’Empordà és gestionada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un conjunt de productors i té l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes típics de l’Empordà i promoure’n la seva comercialització i venda. La marca de garantia Productes de l’Empordà està formada per 8 productes: l’Arròs de Pals, la Botifarra dolça, els Brunyols de l’Empordà, la Ceba de Figueres, el Fesol de l’ull ros, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la Gamba de Palamós.

10 d'octubre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
Igualtat
Newsletter
Web Empordà Turisme
Agenda 21
Cita prèvia