CADAQUES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Jornada Inclusió 2017El proper dissabte 17 de novembre tindrà lloc a L'Escala la jornada anual de formació per a entitats i voluntariat que enguany porta per títol "La intervenció comunitària com a estratègia d'empoderament col·lectiu. Ens hi posem?". Es tracta d’una trobada organitzada per la Taula d’Entitats d’Inclusió Social i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Aquesta jornada, que se celebrarà a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Escala de 9:30h a 17:00h, té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l’entorn l'acció comunitària i la gestió de la diversitat en els equips professionals i el voluntariat de les entitats.

La primera part de la jornada comptarà amb la ponència inaugural “La intervenció comunitària com a marc d'empoderament de les entitats i la ciutadania”, a càrrec de Jordi Gusi, gerent d'Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS). A continuació hi ha prevista la taula de debat "Experiències d'intervenció comunitària en contextos de diversitat intercultural", que comptarà amb la participació de la Fundació Ser.Gi, el Servei d'Atenció a la Comunitat del Consorci d'Acció Social de la Garrota i el Col·lectiu i+.

La sessió de tarda continuarà amb el taller "Desmuntant rumors i prejudicis sobre la diversitat cultural en el dia a dia de les entitats i voluntariat”, dinamitzat per Carolina Astudillo, coordinadora del Col·lectiu i+, professionals per la diversitat.

La jornada es podrà seguir a través del compte de twitter @AEmpordainclou.

És imprescindible fer la inscripció abans del dia 15 de novembre per poder participar a la jornada. La inscripció és gratuïta, inclou el dinar i es farà per ordre de registre. Les places són limitades. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà al telèfon 972.67.70.50 (de 9h a 14h) o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

13 de novembre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.