ELPORT.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Logo Consell ComarcalAtès que les prediccions meteorològiques indicaven que el fort episodi de pluges, que en les darreres hores ha afectat tot l’Alt Empordà, anava de baixa, des del Consell Comarcal es va decidir ahir a la tarda mantenir els serveis de transport i de menjador escolar per a aquest dilluns, 19 de novembre, en principi sense cap tipus d’alteració ni de restricció. Només si les previsions s'haguessin alterat, al llarg de la propera nit o matinada, s'hauria pres en consideració una nova decisió  comunicada d’immediat, a primera hora del matí, a tota la comunitat educativa i a l’opinió pública en general.

El manteniment de la prestació dels dos serveis que té delegats el Consell Comarcal en matèria d’ensenyament a tota la comarca no s’ha alterat en el cas del municipi de Figueres, on per decisió de l’autoritat municipal s’han suspès les classes, però a on totes les escoles i instituts disposaran dels serveis mínims per atendre l’alumnat.

D’acord amb el que es va decidir ahir, el Consell Comarcal ha prestat, aquest matí, el servei de transport escolar que s'ha desenvolupat amb tota normalitat a la comarca i només s’ha suspès a Mollet de Peralada, per les dificultats d’accés al municipi. De la mateixa manera es prestarà el servei de menjador en tots aquells centres que depenen d’aquesta institució (40, en total). Aquest curs hi ha en servei una flota de 70 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 72 itineraris, tres més que l’any passat. En concret, diàriament, es transporten a l’entorn de 2.100 alumnes.

19 de novembre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.