caenfrdees
ORDIS.png

Carta de Serveis

Premiats concurs InstagramDimarts passat es va fer lliurament dels premis del Concurs de fotografia de patrimoni de l’Alt Empordà que a partir d’aquesta edició -la número 23- es realitza a través de la xarxa social d’Instagram en lloc de la fotografia convencional en paper, com havia estat fins ara. En aquesta edició de la nova etapa, les imatges participants en el concurs havien d’estar relacionades amb fortificacions, torres, muralles, masos fortificats i castells de la comarca.

Els guanyadors han estat els següents:

PREMI FOTOGRAFIA CREATIVA Ciutadella de Roses de @rosamari.gabarro

PREMI FOTOGRAFIA INÈDITA Castell d'en Bufalaranya de @roserderoses

PREMI FOTOGRAFIA POPULAR Castell de Requesens de @rubenramsc

El concurs, que promou l’àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del patrimoni cultural de la zona. Les fotografies s’havien de penjar amb l’etiqueta #fortificacionsccae i havien d’anar acompanyades del nom del municipi o nucli on s’havia realitzat la imatge, en el ben entès que havia d’estar situat dins del territori de la comarca de l’Alt Empordà.

Les bases del concurs també assenyalen que els participants havien de tenir un compte obert a la xarxa social d’Instagram i amb un perfil públic. La participació era gratuïta i cadascun dels concursants podien presentar fins a dues imatges que, a partir d’ara, podran ser utilitzades en accions de difusió i sensibilització dels projectes de patrimoni de l’Alt Empordà, per part del Consell Comarcal.

El jurat va establir tres categories: creativa, inèdita i popular. Aquesta darrera es va decidir entre les 10 imatges que tenien més likes. Cada premiat ha rebut 400 euros i un trofeu. El jurat estava per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l’àmbit objecte del concurs (fotògraf, tècnic de patrimoni cultural o comunity maneger).

30 de novembre de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
Igualtat
Newsletter
Web Empordà Turisme
Agenda 21
Cita prèvia
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE