ELPORT.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Nous consellers comarcalsEn el transcurs del ple ordinari celebrat aquest dimarts pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l’alcalde de Capmany, Joan Fuentes i Pomés, i el regidor de l’Ajuntament de Borrassà, Jaume Congost i Coll, van prendre possessió com a nous consellers comarcal del grup del Partit Demòcrata. Substitueixen a Ferran Roquer i Joaquim Felip, que varen renunciar a finals d’estiu. Coll i Fuentes var prometre el càrrec per imperatiu legal i van rebre la salutació de benvinguda per part de la presidenta de la institució, Monserrat Mindan.

A la mateixa sessió es va donar el vistiplau, per unanimitat, a l’acord del Consell d’Alcaldes de l’Alt Empordà de demanar al Govern de la Generalitat que programi un pla plurianual d’inversions pels ens locals de Catalunya (municipis i comarques), similar a l’Antic Pla d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), amb la finalitat de finançar obres i serveis que promoguin la millora de serveis, equipaments o infraestructures dels municipis. L’acord, ara ja adoptat formalment, s’enviarà al departament de Presidència i al departament de vicepresidència i Economia de la Generalitat, al Parlament de Catalunya, als diferents grups parlamentaris, a tots els municipis de l’Alt Empordà i a la resta de consells comarcals del país.

30 de gener de 2018

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.