caenfrdees
CISTELLA.png

Carta de Serveis

Trobada Mobilitat Elèctrica a PeraladaEl Consell Comarcal, a través de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC), va realitzar la setmana passada, una jornada sobre la implantació de la mobilitat elèctrica a la comarca, destinada a alcaldes, tècnics i secretaris dels ajuntaments de la comarca, a la qual hi van assistir més d'una trentena de representants de diferents municipis.

A la sessió, que va tenir lloc al Centre Cultural de Sant Domènec de Peralada, hi van participar tècnics de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l'empresa Etecnic i la pròpia Agència Comarcal de l'Energia i Clima. L'objectiu de la jornada era donar a conèixer l'estat actual i previsions d’instal·lacions de punts de recàrrega de vehicle elèctric a l’Alt Empordà, les subvencions vigents, la visió de l'administració, les normes reguladores d’aquesta tecnologia i la problemàtica de gestió d’aquestes instal·lacions.

A més, es va presentar la guia pràctica d'implantació: "Introducció a la mobilitat elèctrica a l'Alt Empordà", redactada per l'empresa Etecnic amb la col·laboració del Consell Comarcal. Finalment es va realitzar una demostració pràctica al punt de recàrrega de Peralada per poder conèixer el funcionament i la gestió d'aquest servei.

En l'actualitat, diferents municipis de la comarca ja tenen instal·lats i en funcionament punts de recàrrega d'ús públic com Castelló d'Empúries, Figueres, Peralada, Pont de Molins, Roses i Sant Climent Sescebes i es preveuen noves instal·lacions a Avinyonet de Puigventós, Capmany, Espolla, Figueres, la Jonquera, l'Escala, Llançà, Navata, Pau, Sant Llorenç de la Muga, Sant Mori, Saus, Camallera i Llampaies i Vila-sacra. També alguns ajuntaments disposen de vehicle elèctric o híbrid de titularitat municipal.

6 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.