ALBANYA.png

Carta de Serveis

Trobada Mobilitat Elèctrica a PeraladaEl Consell Comarcal, a través de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC), va realitzar la setmana passada, una jornada sobre la implantació de la mobilitat elèctrica a la comarca, destinada a alcaldes, tècnics i secretaris dels ajuntaments de la comarca, a la qual hi van assistir més d'una trentena de representants de diferents municipis.

A la sessió, que va tenir lloc al Centre Cultural de Sant Domènec de Peralada, hi van participar tècnics de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l'empresa Etecnic i la pròpia Agència Comarcal de l'Energia i Clima. L'objectiu de la jornada era donar a conèixer l'estat actual i previsions d’instal·lacions de punts de recàrrega de vehicle elèctric a l’Alt Empordà, les subvencions vigents, la visió de l'administració, les normes reguladores d’aquesta tecnologia i la problemàtica de gestió d’aquestes instal·lacions.

A més, es va presentar la guia pràctica d'implantació: "Introducció a la mobilitat elèctrica a l'Alt Empordà", redactada per l'empresa Etecnic amb la col·laboració del Consell Comarcal. Finalment es va realitzar una demostració pràctica al punt de recàrrega de Peralada per poder conèixer el funcionament i la gestió d'aquest servei.

En l'actualitat, diferents municipis de la comarca ja tenen instal·lats i en funcionament punts de recàrrega d'ús públic com Castelló d'Empúries, Figueres, Peralada, Pont de Molins, Roses i Sant Climent Sescebes i es preveuen noves instal·lacions a Avinyonet de Puigventós, Capmany, Espolla, Figueres, la Jonquera, l'Escala, Llançà, Navata, Pau, Sant Llorenç de la Muga, Sant Mori, Saus, Camallera i Llampaies i Vila-sacra. També alguns ajuntaments disposen de vehicle elèctric o híbrid de titularitat municipal.

6 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.