caenfrdees
NAVATA.png

Carta de Serveis

Lliurament Pajaritas AzulesEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha tornat a ser reconegut per part de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL), dins el programa ‘Tu Papel 21, Municipios’ d’ASPAPEL, amb el qual es premia l’excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró, la consolidació del cicle sostenible del paper i l’esforç en la millora contínua.

Des de l'àrea de Medi Ambient, s'ha participat en la tercera edició d'aquest programa, sense cap cost per l'ens comarcal, facilitant a ASPAPEL tota la informació relativa a la gestió que es realitza amb els residus de paper i cartró, la qual s’avalua a través de diferents indicadors, identificant els punts de millora que progressivament es poden anar corregint.

L’avaluació analitza 21 indicadors, distribuïts en cinc apartats: recollida del contenidor blau, recollides complementàries, informació i conscienciació ciutadana, regulació i planificació i resultats i traçabilitat fins al reciclatge final. Cada indicador es valora amb un barem i la puntuació màxima que es pot aconseguir és de 100 punts. La certificació d’aquest programa permet auditar el servei i obtenir un millor control de la gestió del paper i cartró, el que serveix per augmentar la qualitat i eficàcia del treball que es desenvolupa en aquesta matèria i, per tant, les administracions sotmeses a aquest control poden mantenir, incrementar o perdre aquest reconeixement traduït en "Pajaritas Azules".

La presidenta del Consell, Montse Mindan, va ser l’encarregada de recollir el premi, en un acte celebrat el passat dia 7 de febrer a Madrid. Mindan ha agraït el reconeixement i remarca que “aquest premi l’hem aconseguit entre tots, perquè la implicació en el reciclatge és una feina de tothom”. A la foto, el lliurament del premi a la presidenta del Consell per part de la ministre para la Tranbsición Energética, Teresa Ribera, i el president d’ASPAPEL, Jordi Mercader.

12 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE