caenfrdees
ESPOLLA.png

Carta de Serveis

sala d'actesEl Programa de Prevenció de Drogodependencies de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb Serveis Educatius de l’Alt Empordà està oferint el curs de formació sobre “Prevenció de les addiccions en l’àmbit educatiu. Estratègies i Eines”.

L’objectiu del curs és formar un referent en tema d’addicions per a cada un dels centres educatius i que el contingut pràctic del curs serveixi a cada centre per elaborar un protocol d’abordatge de les conductes addictives que englobi accions preventives, de detecció i d’intervenció tant amb els infants com amb les famílies, adequades a les necessitats de cada un dels centres educatius, i també amb una mirada comuna dels centres educatius de la comarca en relació a l’abordatge d’aquestes problemàtiques.

La formació, que té una durada total de 20 hores i s’està impartint des del mes de novembre passat, compta amb la participació de 21 professors dels Instituts d’Educació Secundària de la comarca i dos professionals de l’Equip d’Assessorament Piscopedagògic (EAP) de la comarca.

Aquest curs està impartit per diferents professionals especialitzats en addicions de l’entitat Promoció i Desenvolupament Social (PDS), responsables alhora de la gestió de les diferents accions del Programa de Prevenció de Drogodependencies a la nostra comarca.

15 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
Igualtat
Newsletter
Web Empordà Turisme
Agenda 21
Cita prèvia
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE