AGULLANA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Jornada Nos+AltresAquest matí un total de 50 professionals de l’àmbit de la intervenció social han participar en la 12a edició de la Jornada Nos+Altres, que anualment organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.

La present edició del Nos+Altres ha generat un debat a l’entorn la perspectiva intercultural en la intervenció social entre diferents professionals de l’àmbit social (treballadors i educadors socials, psicòlegs, pedagogs i mediadors, entre d’altres) de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i dels Serveis Socials bàsics dels ajuntaments de Figueres, Roses i l’Escala.

Aquesta activitat formativa té com a principal objectiu sensibilitzar els professionals sobre els reptes que la diversitat genera per al conjunt de la nostra societat i alhora oferir-los eines de treball que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural, fent front als reptes que aquesta genera.

20 de febrer de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.