ALBANYA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Tallers de memòriaAquest mes de març es posa en marxa l’edició de primavera dels tallers de memòria i de gimnàs per a gent gran d’una quarantena municipis de la comarca. Aquests tallers, dirigits i impartits per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de la comarca. L’any passat, 914 persones van participar en 93 tallers, organitzats a 40 municipis de l’Alt Empordà.

Els tallers s’adrecen a les persones majors de 65 anys i es fan a les poblacions que han sol·licitat aquesta activitat mitjançant el seu ajuntament. La finalitat d’aquestes activitats és treballar de forma íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans.

El taller de memòria facilita un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades. Aquesta activitat consta de diferents sessions d’una hora setmanal. El taller de gimnàs té com a finalitat mantenir la forma física i promoure un envelliment saludable. Les activitats programades permeten mantenir i millorar les capacitats físiques, treballar la mobilitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la respiració. El taller també facilita tècniques de relaxació i bons hàbits per prevenir lesions. El Taller es duu a terme en diferents sessions d’una hora setmanal.

Aquesta primavera es faran 38 tallers de memòria en els municipis següents: Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Bàscara, Biure, Cabanes, Castelló d’Empúries, Colera, L’Escala, Espolla, El Far d’Empordà, Fortià, Garrigàs, La Jonquera, Lladó, Llançà, Mollet de Peralada, Peralada, Pontós, El Port de la Selva, Roses, Sant Climent Sescebes, Sant Miquel de Fluvià, Santa Llogaia d’Àlguema, Siurana, Terrades, Torroella de Fluvià, Vilamalla, Vilanova de la Muga i Vila-sacra.

També s’han programat 17 tallers de gimnàs en els municipis següents: Cadaqués, Cantallops, Capmany, Darnius, Garrigàs, La Jonquera, El Far d’Empordà, Fortià, Llançà, Masarac, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Pau, Pontós, Sant Pere Pescador, Selva de Mar i Torroella de Fluvià.

5 de març de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.