caenfrdees
BASCARA.png

Carta de Serveis

RètolL’Equip d’atenció a la dependència i suport a les famílies de l’àrea de Benestar del Consell Comarca de l’Alt Empordà ha posat en funcionament des del passat mes d’abril una nova actuació dels grups de suport per a familiars cuidadors de persones amb dependència, en aquest cas als municipis de Peralada i Llançà.

Aquesta activitat té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades i dels seus familiars a través d’un espai de suport grupal amb l’objectiu d’alleugerir, oferir suport i ajuda mútua a aquestes persones cuidadores. L’any 2018 l’Equip d’atenció a la dependència va organitzar, arreu de la comarca, un total de cinc grups de suport a persones cuidadores en els que varen participar 52 persones.

La tasca diària de tenir cura d’una persona amb dependència comporta un cert nivell d’esgotament físic i emocional per la persona cuidadora que sovint incideix en la seva salut física i mental, en els seus hàbits de vida i en la seva xarxa social i relacional. L’espai grupal ofereix a les famílies suport i informació que els facilitin el conviure amb les dificultats d’atendre una persona amb dependència i aprendre noves estratègies d’afrontament.

30 de maig de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Seu electrònica
Transparència
Validador de documents
Transport escolar
Inclusió
Igualtat
Newsletter
Web Empordà Turisme
Agenda 21
Cita prèvia
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE