ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Documentació eleccionsL'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha fet una crida pública a tots els partits per tal que cedeixin una mostra del material de campanya d'aquestes o d'anteriors eleccions municipals. Des de l’arxiu es recorda que “recollim cartells, fulletons i tota mena de publicacions per deixar testimoni de l'activitat política de tots els pobles de l'Alt Empordà”.

La crida s’ha realitzat a través de les xarxes socials, atesa la dificultat que hi ha per contactar amb els centenars de candidatures que es presenten als 68 municipi de l’Alt Empordà de cares a les eleccions del diumenge passat. Actualment, l’ACAE ja disposa d’un fons important de documentació electoral recollida des de les primeres eleccions municipals democràtiques, l’any 1979, especialment la relativa als partits polítics presentats a Figueres.

30 de maig de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.