CABANES.png

Carta de Serveis

El ple extraordinari celebrat l'11 de junyAquest dimarts 11 de juny s'ha celebrat el darrer ple amb caràcter extraordinari per tal d'aprovar les actes anteriors i tancar el mandat de la corporació comarcal. Amb l'elecció dels nous regidors i regidores dels municipis de la comarca el proper 15 de juny s'iniciarà el procés de designació de consellers, per després formalitzar el plenari que estarà format per 33 consellers.

La presidenta en funcions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Montse Mindan, ha aprofitat la sessió per despedir-se de la resta de consellers: "Donar-vos les gràcies per tot; el tarannà, la feina i la complicitat, doncs s'han aprovat punts importants per la comarca i que s'han pogut tirar endavant".

Els representants del PSC i de Compromís d'Esquerres per Figueres també han aprofitat l'avinentesa per fer un petit discurs de comiat.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.