GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha iniciat una campanya amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic. L'ens ha repartit bosses reutilitzables als municipis turístics per tal de difondre la necessitat d'evitar les bosses d'un sol ús que malmeten el medi ambient.

Els punts d'informació de Peralada, Sant Pere Pescador, Figueres, L'Escala, Cadaqués, Portbou, Vilajuïga i els parcs naturals han instal·lat la cartelleria de la campanya i han repartit les bosses als visitants. Cada punt disposa d'unes 300 bosses que repartirà fins a esgotar-ne les existències. Amb aquesta mesura la campanya va més enllà, doncs les bosses que s'ofereixen tenen uns llistats indicatius de quin tipus de residu va a cada contenidor.

Aquesta acció puntual va en consonància amb les campanyes per a la prevenció de residus que impulsa de manera regular l'Àrea de Medi Ambient.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.