caenfrdees
AVINYONET.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal coordina l’operatiu del transport escolar a l’Alt Empordà. Des d’aquesta matinada s’ha fet un seguiment exhaustiu de la llevantada que ha afectat tota la comarca i que ha obligat a tallar algunes de les vies de comunicació més importants de la comarca, com la C260.

Un cop avaluades totes les afectacions viàries, i amb una comunicació continuada amb els ajuntaments de la comarca, s’han concretat les línies d’autobús amb afectació i s’ha procedir a avisar les famílies.

Llançà i Sant Pere Pescador han anul·lat les classes, motiu pel que han quedat suspeses totes les línies amb aquesta destinació. Les rutes entre Castelló d’Empúries i Empuriabrava tampoc s’han realitzat per afectacions vials. També s’ha suspès tot el transport escolar amb destí a Roses.

L’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal farà seguiment de les eventualitats que puguin aparèixer per garantir la seguretat dels escolars a la tornada i que el servei de menjador es presti amb tota normalitat.

 

ACTUALITZACIÓ

Hi ha hagut una incidència amb l’autobús de la línia de Cabanes que ha arribat tard a recollir els escolars. El Consell Comarcal lamenta aquesta situació i obre les diligències corresponents per esbrinar el motiu d’aquesta deficiència.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.