ALBANYA.png

Carta de Serveis

Aquest dilluns al matí s'ha celebrat el Consell d'Alcaldes on han assistit una trentena d'alcaldes de la comarca per escoltar les explicacions de la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà Sònia Martínez, el delegat del Govern, Pere Vila, i el president de la Diputació, Miquel Noguer, en relació amb les afectacions del temporal Gloria. Des del Govern i la Diputació s'ha subratllat la necessitat de disposar de tots els informes com més aviat millor per tal de poder tramitar les ajudes. El Consell Comarcal farà aquesta tasca de recopilar les memòries valorades que quantifiquin els danys de cada municipi

Una primera valoració eleva els danys a la comarca a 4.584.012,89 euros. La presidenta, Sònia Martínez, ha apuntat que s'han patit danys a l'Alt Empordà, però que no són tan greus com en altres punts, motiu pel qual l'ens descarta demanar la declaració de zona catastròfica.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.