PALAUDE.png

Carta de Serveis

El pròxim 11 de març de 2020 tindrà lloc, al pavelló municipal de Vilafant Joel González, la quarta Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, Roses i Vilafant, el Consell Comarcal de l’alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya.
Enguany, la fira torna als orígens oferint un dia de dedicació exclusiva al col·lectiu dels aturats majors de 45, l’11 de març de 9:00 a 15:00. L’objectiu és contribuir a facilitar la recerca de feina i inserció laboral a un dels col·lectius amb més dificultats de la comarca.
Per tal d’acostar els empresaris amb els demandants de feina s’ha obert un període de presentació d’ofertes a través d’un formulari digital, que es tancarà el 26 de febrer. Un cop recollides i validades les ofertes de feina es podran consultar al portal www.firaocupacioae.cat. En aquest web, els interessats podran concertar hora d’entrevista amb les empreses.
Durant la fira, les entrevistes de feina tenen un paper cabdal i es complementen amb xerrades motivacionals, risoteràpia i taller d’imatge personal per tal d’aprofitar el temps entre entrevista i entrevista. L’altre col·lectiu que enregistra dades significatives d’atur és el dels joves entre 16 i 29 anys. Per a ells, es dedicarà la Fira d’Ocupació Alt Empordà el pròxim 15 de maig a Castelló d’Empúries.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.