ESPOLLA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha aprovat, en el ple d’aquest mes de febrer, la relació dels nou projectes inclosos dins del Programa d’Assistència Tècnica als municipis per a l’any 2020. Acollir-se a aquesta iniciativa suposa per als nou ajuntaments seleccionats la redacció dels corresponents projectes, que han estat presentats i aprovats a càrrec dels serveis tècnics del Consell.

El conseller comarcal delegat de Serveis Tècnics, Pere Moradell, considera que «dur a terme aquest programa d’assistència és molt gratificant perquè tots i cadascun dels projectes ajuden a fer realitat o millorar infraestructures d’ús quotidià».

Han pogut presentar sol·licituds tots els municipis inclosos en l'àmbit territorial de l'Alt Empordà. Cada ajuntament només podia demanar la redacció d'un sol projecte, quedant exclosos la redacció d'instruments de planejament. En aquesta convocatòria s'han acceptat totes les peticions presentades en complir tots els requeriments de les bases reguladores.

L'assistència tècnica per a la redacció de projectes comporta el finançament compartit al 50% entre l'ens peticionari i el Consell Comarcal, amb un límit màxim per part de l'ens comarcal de 4.000 euros per projecte i any, sense perjudici de poder passar aquest límit si les circumstàncies o la característica de l'obra així ho aconsellés.

La relació de projectes que seran redactats pels Serveis Tècnics del Consell són els següents:

1. Ajuntament d’Agullana. Projecte i direcció d’obres de la remodelació dels actuals lavabos de l’Escola Municipal centenària “Lluis Marià Vidal”.
2. Ajuntament de Boadella i les Escaules. Projecte d’adequació del tram soterrat d’una riera al nucli de Boadella d’Empordà.
3. Ajuntament de Cabanes. Projecte d’ampliació del Cementiri municipal de Cabanes.
4. Ajuntament de Mollet de Peralada. Projecte de formació de vorera a la carretera de Sant Climent.
5. Ajuntament de Pau. Projecte de reforma i ampliació de l'edifici ajuntament i consultori mèdic.
6. Ajuntament de Port de la Selva. Projecte de rehabilitació de l’enllumenat Mirador 2.
7. Ajuntament de Torroella de Fluvià. Projecte de reforma i ampliació de la Casa Consistorial de Torroella de Fluvià. Fase 1, així com la direcció de l’obra i la redacció de l’Estudi bàsic de seguretat i salut o de l’Estudi de seguretat i salut.
8. Ajuntament de Vilajuïga. Projecte de construcció del nou espai per a vianants de connexió entre el nucli antic, el camí de Quermançó i la zona esportiva.
9. Ajuntament de Vilamalla. Projecte de reforma de la deixalleria municipal.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.