CADAQUES.png

Carta de Serveis

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va organitzar, el passat dijous, una trobada en línia per aclarir els dubtes que s'estan generant a l'hora d'organitzar les diferents activitats de lleure d'aquest estiu. A la trobada es van explicar les mesures sanitàries que condicionen l'organització dels casals, campaments, rutes, etc. i que preocupen especialment a l'hora de dissenyar les activitats com resoldre certs aspectes organitzatius en pro de la seguretat.

La trobada va comptar amb 75 participants provinents d'empreses i entitats de lleure que van poder escoltar els plantejaments dels tècnics és de joventut de la Generalitat i del Consell Comarcal de l'Alt Empordà l'hora d'organitzar els casals de lleure i esportius. Al llarg de la reunió virtual, que va tenir una durada de dues hores, es va anar responent a tots i cadascuna de les persones que van plantejar els diferents dubtes que tenien. Per finalitzar es va explicar que des del Consell Comarcal es realitzarà una formació totalment gratuïta per als monitors i directors de lleure anomenada: Acompanyament en la Gestió Emocional de grups d'infants i adolescents en els casals d'estiu 2020.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.