AGULLANA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Govern de la Generalitat ha aprovat autoritzar l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), del Departament de Territori i Sostenibilitat, a concedir una subvenció directa al Consell Comarcal de l’Alt Empordà per finançar actuacions complementàries del Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà, situat a Pedret i Marzà.

La subvenció de 4,6 MEUR ja es va fer pública a principis del mes de març quan el consell de direcció de l'ARC la va aprovar. L'import es destinarà a les obres i equipaments per a un centre logístic de gestió de residus municipals (deixalleria comarcal), i a un conjunt d’actuacions de millora tècnica i ambiental del Centre de Tractament de residus municipals. La centralització dels residus provinents de les deixalleries en una deixalleria comarcal permetrà una optimització del transport dels residus, així com optimitzar la gestió i millorar les ràtios de valorització material.

Més informació del Centre de Tractament de Residus al web http://ctr.residus-altemporda.org/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.