CADAQUES.png

Carta de Serveis

 El Consell Comarcal de l’Alt Empordà manté oberta la convocatòria de subvencions per al servei de transport adaptat. Aquest servei té com a finalitat facilitar el transport a les persones discapacitades o amb dependència que presenten problemes de mobilitat perquè puguin accedir als serveis socials d’atenció especialitzada, o aquells altres que els permetin garantir o afavorir la seva integració a l'entorn.

El termini –que ja està obert– finalitza el pròxim 9 de novembre. Poden optar a la subvenció del Consell Comarcal les persones majors de 18 anys amb problemes de mobilitat o necessitat d’acompanyament que estiguin empadronades en algun municipi dels que integren l'Àrea Bàsica de Serveis Socials de la comarca de l'Alt Empordà, excepte Figueres. Tota la documentació i informació complementària està disponible al web de l’ens comarcal: https://www.altemporda.org/portal/benestar-social/transport-adaptat-2018

Amb l'entrada en vigor de la Llei 12/2007 el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va establir un nou marc de coordinació, cooperació i col·laboració amb els ens locals per permetre una prestació i gestió dels serveis socials que respongués a criteris de transparència, equitat territorial i optimització dels serveis adreçats a les persones amb necessitats socials i que a més, es mantingués en un escenari pluriennal per tal de permetre més estabilitat financera als ens locals.

Aquest nou marc es va instrumentalitzar en un contracte programa que permet establir una relació més equilibrada entre les parts, caracteritzada per una corresponsabilitat del govern autonòmic i del govern local en la gestió, la prestació i la implementació dels serveis socials al territori, mitjançant l'establiment d'accions,
obligacions i competències per cada una de les parts.

El Departament de Treball, Afers Socials i Família i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, col·laboren per tal de mantenir els serveis existents i per crear noves rutes de transport amb l’objecte de garantir l’assistència de les persones amb mobilitat reduïda als centres d’atenció especialitzada.

La cartera de serveis socials vigent descriu la prestació de Servei de Transport Adaptat com un “servei complementari de suport als serveis socials d’atenció especialitzada a persones amb discapacitat o dependència, consistent en la prestació d’un sistema de transport adaptat al grau de necessitat de suport de les possibles persones usuàries”.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.