DARNIUS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà suma vint-i-tres edicions de la campanya d’alimentació saludable que du a terme l’àrea de joventut amb l’objectiu de transmetre els hàbits saludables i la millora del comportament alimentari dels i les joves de la comarca. A causa de les dificultats organitzatives a causa de les restriccions provocades per la pandèmia s’ha reformulat la proposta evitant la visita que feien a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà on els joves manipulaven aliments, aprenien a realitzar receptes amb aliments frescos i es realitzaven dinàmiques sobre nutrició i els trastorns de conducta alimentària .

L'Oficina Jove de l'Alt Empordà ha creat una proposta alternativa per donar resposta a les necessitats educatives en matèria de Salut, oferint una llibreta amb informació relacionada amb la salut jove (FEMSALUT), i englobant les següents temàtiques: Hàbits saludables, Salut Emocional, Sexualitat i Afectivitat, Violències Masclistes, Trastorns de conducta alimentaris, Nutrició, Esports, Primers Auxilis, Sortir de festa i Adiccions TIC. Aquesta edició es planteja més ambiciosa, ampliant temàtiques amb l’objectiu d’esdevenir un recurs de salut fonamental pels joves de secundària.

Aquesta llibreta s'entregarà a cada alumne de tercer d'ESO de la comarca, acompanyada d'una dinàmica de presentació al centre educatiu per tal de reflexionar i donar peu a dubtes i preguntes que tinguin els i les joves. També s’han creat un seguit de recursos digitals que serviran d’eina de treball si el professorat o alumnat vol aprofundir en alguna de les temàtiques.

Enguany, tots els instituts de la comarca han volgut participar de la iniciativa i es contempla que un total de 1.800 alumnes d'entre 14 i 15 anys rebran aquesta informació.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.