PALAUDE.png

Carta de Serveis

L’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (ACEC) del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va participar d’una trobada que es realitza anualment i que serveix per compartir experiències amb entitats adherides a la Xarxa de Sostenibilitat de Catalunya.

En aquest espai de trobada l’ACEC va explicar algunes experiències d’èxit com el servei de comptabilitat energètica que es realitza a més de 40 municipis de la comarca, l’assessorament als ajuntaments en les sol·licituds de projectes per instal·lació de plaques fotovoltaiques, millores d'estalvi energètic en l'enllumenat públic i equipaments municipals, adquisició de vehicles i punts de recàrrega, així com el seguiment que fan dels PAES i l’acompanyament en la renovació del Pacte d’Alcaldes.

En la reunió que es va realitzar de manera telemàtica també es va esmentar el projecte del Punt d’Informació Energètica que es porta a terme a 17 municipis i el suport que es presta als ajuntaments en els nous projectes de parcs d'energies renovables tant eòlics com solars.

L’ACEC porta treballant des del 2013 perquè els municipis desenvolupin diferents accions per millorar l’eficiència energètica alhora que elabora les memòries tècniques perquè aquests puguin demanar diferents subvencions.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.