Catalan English French German Spanish
GARRIGUELLA.png
Fins al 31 de març de 2017
Empordoneses, celebrant la seva vuitena edició, aquest any, el fil conductor creatiu és ''Smartphones, 10 anys amb nosaltres''.
A la sala d'exposicions del Consell hi trobareu els treballs de diversos instituts de la ciutat i d'altres poblacions de la comarca.

     

Del 16 de febrer al 8 de març de 2017
Exposició col·lectiva del Grup Diversit-Art amb pintura, fotografia i escultura.
Diversit-Art són un grup d'artistes de diferents disciplines, creat l'any 2015, amb ganes de mostrar i compartir les seves obres. Han fet exposicions a diversos pobles de la Catalunya Nord, Alt i Baix Empordà, Gironès, Pla de l'Estany i La Selva.
Els integrans són Enric Puigsegur, Paqui Juanola, Dolors Caballero, Joan Olmo, Joan Vilarrasa, Joan Busquets i Papillon.

 

De l'1 al 15 de febrer de 2017
Exposició de dibuixos i pintura de Maria Puigdomènech, M. Glòria Boada i Bruna Harster Boada
Inauguració dia 1 de febrer a les 17.30 h
És un homenatge a la mare i àvia Maria Puigdomènech i Farnés, de Boada (1902-1994) alumna de l'Escola d'Arts i Oficis la Llotja, de Barcelona, qui va saber inculcar als seus fills l'amor al dibuix i pintura.
M. Glòria Boada, veïna de Siurana, cursa estudis de dibuix i pintura, col·labora com il·lustradora en diferents revistes, com "Serenata" i "Claro de luna" i forma part del Cercle Artístic de St. Lluc, de Barcelona.
Bruna Harster Boada, és llicenciada en Belles Arts, especialitat de pintura. És mem bre del Cercle Artístic de Sant Lluc, ha il·lustrat llibres com "Contes dels nostre avís", de les Dones Yaharo d'Olot. Ha realitzat varies exposicions individuals i col·lectives, a Argelaguer, a l'Ateneu de Barcelona, a Casa Exevarría (Barcelona)...
 
Fins al dia 26 de gener de 2017
Exposició de pintures de Rosalina Carreras i Enric Rovira
Inauguració el dia 13 de novembre a les 17.30 h
Enric Rovira fa molts anys que pinta de manera autodidacta i fa maquetes. El 1976 va participar a les classes de dibuix i pintura que Salvador Dalí va fer al seu museu. Ha fet diverses exposicion a Vila-sacra i a Figueres, com a la Fundació Clerch i Nicolau, Castell de Sant Ferran, ...
Rosalina Carreras aficionada a la pintura, ha fet classes amb Blanca Reig i Cristina Paradís. Fa pintura a l'oli i acrílics, però principalment aquarel·les. Ha participat en exposicions col·lectives i, actualment, col·labora en el projecte artístic Nova Mirada, d'embelliment de locals tancats, que lidera Dolors Roig.
 
 
Fins al dia 30 de novembre de 2016
Exposició sobre els 100 anys de "Ressorgiment", una revista que va dirigir Hopòlit Nadal a l'Exili
Inauguració el dia 22 de novembre a les 19 h
Organitza: Ajuntament de Port de la Selva

 

Fins al dia 17 de novembre de 2016
Exposició de les fotografies participants al Concurs Fotgoràfic de Patrimoni de l'Alt Empordà, amb la temàtica de Platges i Cales de l'Alt Empordà.
El lliurament de premis va ser a càrrec de la Consellera de Cultura, Sònia Martínez, i la Consellera d'Ensenyament, Montse Mindan al Sr. Cristian Morera (1er premi), al Sr. Heribert Mateo (2on premi) i al Sr. Eugeni Vallmajó (3er premi).
 

Concurs fotografia patrimoni 2016