caenfrdees
MOLLET.png
Del 20 de febrer al 6 de març de 2018
Exposició de fotografia ''Altres mirades sardanistes'' de Basili Gironès, dins dels actes organitzats amb motiu de Figueres - Capital de la Sardana 2017.
Inauguració serà el dimarts dia 20, a les 19 h.
Basili Gironès i Bofill, jove fotògraf de l'Escala, tot i els 25 anys que té, acredita un sòlida experiència en el camp de la fotografia. La tardor de 2016, va realitzar una exposició retrospectiva del seu 10è aniversari com a fotògraf.
En aquesta exposició ens ofereix una visió diferent de les audicions de sardanes, amb tots els intruments i tots els moments d'una audició.
 
De l'1 al 15 de febrer de 2018.
Exposició de pintura de Radu Adrian Puiu.
Inauguració dia 6 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda, a càrrec de Cristina Paradis.
Artista que neix el 25 de febrer de 1993 a Bucarest, Romania, però afincat des de fa molts anys a l'Alt Empordà, on ha fet classes a l'Acadèmia Aurea.
 

 

Fins el 30 de gener de 2018.
Exposició col·lectiva del Taller de pintura de la Societat Coral Erato dirigit per Blanca Reig amb Dolors roig, Entic Camps, Maite Feixas, Miós Trilla, Paquita Casademont i Rosalina Carreras.
Aquesta mostra és un passeig pel comerç d'ahir i d'avui de la nostra ciutat de Figueres, amb botigues escollides aleatòriament com Calçats Bosch, Calçats Rosa, Canet, Casa Ribas, Colmado Vives, Cortada, ....

          

De l'1 al 15 de desembre de 2017
Exposició d'escultures de Manel Galià Curto.
Manel Galià (Barcelona 1966) pintor i escultor afincat a Sant Mori on hi té el seu taller-showroom.
Treballa amb diferents material, sobre tot fibra de vide, terracota i ferro, tan amb petit com en gran format. Ha fet diverses exposicions individuals a Barcelona, Mallorca i Madrid, i ha participat a exposicions col·lectives.
 
     
Del 4 al 31 d'octubre de 2017
Exposició col·lectiva a càrrec de Patricia Sicardi, Una Mullholland i Daniel Zerbst.
Daniel Zerbst, nascut a Braunschweig (Alemanya), artista plàstic afincat a Cadaqués des de fa més de quinze anys. Acostuma a utilitzar l'oli sobre tela, aixó com diferents tècniques entre les quals sobresurten els seus collage, on reparteix encertadament el seu imaginari particular.
Patricia Sicardi, artista nascuada a Buenos Aires que arriba a Barcelona el 2001 i, quatre anys més tard, s'instal·la a Cadaqués. Té un llarg recorregut d'exposicions individuals i col·lectives en les que mostra una pintura vital, contundent ens els colors o plena força.
Una Mullholland, nacuda el 1973 a Ballymena (Irlanda del Nord) s'instal·la a Cadaqués el 2006. Tè una tècnica pictòrica mixta que treballa amb un detallisme preciosista donant als seus quadres un aire postmodern aconseguint una empremta molt personal i reconeixible.