Catalan English French German Spanish
CISTELLA.png
Fins el 28 de maig de 2017
Mostra de pintura, escultura i fotografia de Arc'º Pujol, Dolors Caballero, Joan Olmo i Joan Vilarrasa.
En aquesta exposició es mostren alguns aspectes, formes o visions de l'esser humà; els artistes han capturat petits trets humans com el sentiment, la lluita, l'esforç ...
 

  

Fins al 30 d'abril de 2017.
Exposició dels 150 anys de la societat La Concòrdia de Cantallops.
Es realitza un recorregut pel segle i mig d'existència d'aquesta veterana entitat mutualista de l'Alt Empordà. Es fa un repàs documental i gràfic als seus orígens, la seva fundació, la construcció de l'edifici, la constitució del Centre Obert Instructiu i els esdeveniments populars i culturals que s'han dut a terme durant tots aquests anys.

 Cartell exposició Cantallops

Fins al 15 d'abril de 2017
Exposició col·lectiva dels artistes Enric Puigsegur, Paquita Juanola, Pere Mià amb pintura , Claudia Cobos amb fotografia i Joan Busquets amb escultura.
Han fet exposicions a varies poblacions de la provincia de Girona.

Fins al 31 de març de 2017
Empordoneses, celebrant la seva vuitena edició, aquest any, el fil conductor creatiu és ''Smartphones, 10 anys amb nosaltres''.
A la sala d'exposicions del Consell hi trobareu els treballs de diversos instituts de la ciutat i d'altres poblacions de la comarca.

     

Del 16 de febrer al 8 de març de 2017
Exposició col·lectiva del Grup Diversit-Art amb pintura, fotografia i escultura.
Diversit-Art són un grup d'artistes de diferents disciplines, creat l'any 2015, amb ganes de mostrar i compartir les seves obres. Han fet exposicions a diversos pobles de la Catalunya Nord, Alt i Baix Empordà, Gironès, Pla de l'Estany i La Selva.
Els integrans són Enric Puigsegur, Paqui Juanola, Dolors Caballero, Joan Olmo, Joan Vilarrasa, Joan Busquets i Papillon.

 

De l'1 al 15 de febrer de 2017
Exposició de dibuixos i pintura de Maria Puigdomènech, M. Glòria Boada i Bruna Harster Boada
Inauguració dia 1 de febrer a les 17.30 h
És un homenatge a la mare i àvia Maria Puigdomènech i Farnés, de Boada (1902-1994) alumna de l'Escola d'Arts i Oficis la Llotja, de Barcelona, qui va saber inculcar als seus fills l'amor al dibuix i pintura.
M. Glòria Boada, veïna de Siurana, cursa estudis de dibuix i pintura, col·labora com il·lustradora en diferents revistes, com "Serenata" i "Claro de luna" i forma part del Cercle Artístic de St. Lluc, de Barcelona.
Bruna Harster Boada, és llicenciada en Belles Arts, especialitat de pintura. És mem bre del Cercle Artístic de Sant Lluc, ha il·lustrat llibres com "Contes dels nostre avís", de les Dones Yaharo d'Olot. Ha realitzat varies exposicions individuals i col·lectives, a Argelaguer, a l'Ateneu de Barcelona, a Casa Exevarría (Barcelona)...