ESPOLLA.png

Carta de Serveis

En el marc del programa de prevenció de les drogodependències de l’Alt Empordà, el Consell Comarcal organitza una nova edició del Concurs de cartells del “Dia Mundial Sense Tabac”, adreçat a l’alumnat d’ESO dels centres educatius de la comarca.

Sota el lema “Tabac més car, millor salut”, el 13è Concurs de cartells vol sensibilitzar entorn la proposta que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) fa a cada edició i que enguany ha reclamat incrementar els preus del tabac per reduir el nombre de nous consumidors, en sintonia amb diverses investigacions que apunten a l’eficàcia que tenen les mesures relatives a l’augment de preus.

El guanyador del concurs rebrà un premi valorat en 100 euros i el centre al qual pertanyi rebrà materials educatius per un valor de 300 euros. Els cartells participants en el concurs hauran de ser presentats a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, abans del dimarts 13 de maig a les 13h. El lliurament dels premis serà el dia 30 de maig a la una del migdia a la seu del Consell Comarcal.

7 de maig de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.