caenfrdees
ORDIS.png

Carta de Serveis

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal ha publicat una oferta de feina cercant un formador per impartir un curs del 4 al 19 de juny de 2020. L’oferta cerca una persona treballadora autònoma que pugui impartir un curs de formació en habilitats de comunicació i treball en equip.

La proposta de feina que ha publicat el consell busca una persona amb experiència com a formador en competències transversals, comunicació, treball en equip inserció laboral o similars. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. el Currículum Vitae amb el detall de l’experiència formativa.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha distribuït en les darreres hores mig miler de mascaretes que l’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha facilitat als ajuntaments de menys de mil habitants que ho varen demanar la setmana passada. En concret, el productor ha fet arribar 515 unitats de l’article sanitari que s’han repartit en lots de 10 i 15 mascaretes en funció del nombre d’habitants. En el cas de les poblacions de més de 1.000 censats, l’ACM ha fet arribar les mascaretes directament.

En els darrers dies, des del Consell Comarcal s'ha gestionat i s'ha fet arribar 2.000 mascaretes més, 4.000 guants i 240 unitats gel hidroalcohòlic. Aquests articles essencials per l’atenció diària mentre s’hagin de prendre mesures preventives per Covid-19 s’han repartit a les residències de persones grans de Figueres i comarca, a la Fundació Altem i al Centre Sociosanitari de Terrades. Aquest material ha estat facilitat per Dipsalut (mascaretes), els supermercats Escudero (guants) i la Plataforma Empresarial Empordà (gel hidroalcohòlic).

La presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà Sònia Martínez, ha remarcat la importància d’aquestes donacions i ha agraït l’esforç d’entitats i empreses perquè "cada donació, per petita que sigui, és important i reverteix en la seguretat de tots nosaltres". En aquests moments, Martínez recorda que "totes les àrees de l’ens comarcal s’han abocat d’una manera o altra en donar suport a la crisi sanitària, tant els que treballen de manera directa com la gran majoria de personal que segueixen prestant els seus serveis de manera telemàtica. D'altra banda, el govern es manté en contacte i coordinació permanent i ja hem fet reunions per videoconferència".

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Per tal de canalitzar i donar formalitat a totes les iniciatives de voluntariat que s’estan impulsant per donar suport a persones vulnerables en el marc de l’emergència sanitària,  el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va posar a disposició de les administracions públiques i les entitats socials la plataforma Connecta’t al voluntariat.

El web https://connectat.voluntariat.gencat.cat vol ser un punt de trobada entre les iniciatives i els voluntaris que volen ajudar.

A l’Alt Empordà alguns ajuntaments ja utilitzen aquesta eina per potenciar la solidaritat dels residents al municipi, buscant voluntaris per anar a buscar aliments i medicines pel col·lectiu de risc.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.