CAPMANY.png

Carta de Serveis

La seu del Consell Comarcal del Baix Empordà a la Bisbal ha acollit, aquest dimecres, una nova reunió de treball per fer un seguiment del desenvolupament del projecte de conceptualització de la marca Empordà i per aprovar el pla d'actuacions per al 2014. La sessió va aplegar representants dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, de l’associació Empordà Turisme, de la Comissió Turística del Baix Empordà i representants d’ajuntaments de les dues comarques.

La reunió es va iniciar amb la presentació de l'estat actual del projecte de conceptualització de la marca Empordà que realitza la Universitat de Vic. En aquests moments està a punt d'obrir-se un procés participatiu amb la creació de 14 grups focals de discussió que a partir del 12 de març s'aniran convocant a les seus dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà i a l'Escola d'Hostaleria de Figueres per tal d'anar recollint opinions i punts de vista sobre les potencialitats i el camí a seguir en el futur de cares al desenvolupament de la marca Empordà.

En concret, s'ha previst fer trobades sectorials amb representants d'associacions empresarials, centres educatius, entitats esportives i de joves, restaurants i sector gastronòmic i de l'alimentació, infants i avis, cultura popular, urbanisme i medi ambient, agents turístics, patrimoni cultural, mitjans de comunicació, marxants i firaires, partits polític i exalcaldes i exregidors, seguretat i cossos policials i salut i entitats socials. Aquest procés participatiu s'ampliarà a la població en general a través d'una pàgina web que permetrà a tothom qui ho desitgi respondre a una enquesta relacionada amb la projecció de la marca Empordà.

La reunió va continuar amb la presentació del pla d'actuacions del 2014 que inclou accions de difusió dels recursos medievals de l’Empordà, les cales i camins de ronda o de l’Empordà en general a través d’un dossier de presentació i de les xarxes socials.

També es va parlar de la reedició del plànol de l’Empordà, l’edició d’un calendari d’activitats en col·laboració els espais naturals protegits; la promoció d’enoturisme, la incorporació de nous productes a la marca de garantia “Productes de l’Empordà” i la participació en fires turístiques Finalment també es va acordar treballar aquest any la implicació del sector privat en el projecte Empordà.

6 de març de 2014

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.