BASCARA.png

Carta de Serveis

Els diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada un conjunt de sortides guiades al llarg de 24 diumenges distribuïts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides està programada per al proper diumenge, 23 de març, a les vores de l'Orlina i la promou el Paratge Natural de l'Albera.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen visites a indrets tan diversos com els dòlmens, fonts i coves de l'Ardenya, Lliurona, Puig Ferral, una ruta en bicicleta entre Castelló d'Empúries i Vilanova de la Muga, les Gavarres, el far de s'Arenella, la forest de Colera, Sant Genís Desprac, Romanyà de la Selva, una sortida en caiac pel Fluvià i per les illes Medes, una descoberta del fons marí al mateix espai i una caminada fins a la cala Ferriol.

Després del parèntesi de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 21 de setembre amb un nou recorregut per l'Ardenya. Al llarg dels diumenges següents, fins al 7 de desembre, es programen recorreguts pel coll de Manrella, la badia de l'Estartit, el tram baix del Fluvià, Requesens, la forest de Portbou, Cap Norfeu, la gola del Ter, els estanys de Vilaüt i una sessió d'iniciació a la fotografia de natura a les Gavarres.

Segons les dades recollides pels responsables dels diferents espais naturals, l'any passat, en el cas de l'Alt Empordà, es van programar un total de 14 sortides amb la participació de 252 persones. En el cas del Baix Empordà, els participants van ser 221 i el nombre de sortides previstes era d'11. En tots dos casos la majoria dels participants van ser de les comarques gironines, seguit dels procedents de Barcelona. Algunes sortides es van haver de cancel·lar a causa de les condicions meteorològiques.

19 de març de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.