CAPMANY.png

Carta de Serveis

Camp de treballEl Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà coordina els casals d’estiu, colònies, camps de treball, rutes itinerants i campaments que s’organitzen aquest any a una cinquantena de municipis de la comarca. La majoria de les activitats de lleure que s’han programat es desenvolupen entre els mesos de juliol i agost i està previst que aquest any acullin un total de 10.000 infants i joves d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys.

Aquest divendres -quan ja s'han tancat pràcticament totes les inscripcions a les diferents activitats i les variacions a partir d'ara seran mínimes- hi havia registrada la participació de 10.089 infants i joves. En relació a l’any passat, el volum global d’inscripcions ha crescut en la majoria d’activitats ja que al 2013 es va a arribar a 8.175 participants. En el cas dels casals, que són unes activitats integrades bàsicament per nens i nenes de la comarca, també s'ha registrat un augment –en passar de 3.778 infants l’any passat a 4.514 enguany- després d'uns anys de descens provocats previsiblement per la incidència que la crisi econòmica tenia entre les famílies.

Pel que fa als campaments, colònies, rutes i camps de treball, les xifres de participants també són superiors. Aquestes activitats es nodreixen, sobretot, de joves procedents d’arreu de Catalunya i la demanada ha crescut, el que evidencia que volen venir a passar uns dies d’estiu a la comarca i gaudir del seu paisatge. En total, s'organitzen 252 activitats durant aquests mesos a l'Alt Empordà. Tant la xifra d'inscripcions com l'oferta de lleure representen un rècord.

En síntesi, el resum de les activitats infantils i juvenils d’estiu que s’organitzen aquest any a l’Alt Empordà, degudament actualitzades, és el següent (entre parèntesi hi figuren el nombre d'activitats organitzades en cada apartat):

Casals d’estiu: 4.514 participants (82)

Campaments: 2.021 participants (65)

Camps de treball: 239 participants (10)

Colònies: 2.227 participants (38)

Rutes: 1.088 participants (59)

11 de juliol de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.